Aug 30, 2017


Vill du stärka kommunikationen i dina relationer eller i din organisation?


7 Life Languages lär ut principerna av karaktärsbaserad kommunikation som ger dig möjlighet att kommunicera effektivt, produktivt och framgångsrikt.
Det skiljer sig helt från andra tester på marknaden eftersom det är ett kommunikations-analysverktyg. Det är INTE ett personlighets-, temperament-, beteendemässigt eller psykologiskt test vilket gör det unikt.

Många gånger kan vad som verkar vara problem med ledning, kön, klass eller andra mångfaldsfrågor faktiskt bara vara en kommunikationsfråga. 7 Life Languages kan identifiera kommunikationsutmaningarna och hjälpa till att bygga starka team för att uppnå maximal effektivitet. Målet med 7 Life Languages  är att hjälpa människor och organisationer att nå sin fulla potential genom karaktär, kommunikation och effektivitet.Du kommer få nycklar som hjälper dig i ditt äktenskap, familj såväl som i dina relationer privat och i arbetslivet.
”The Kendall Life Languages Profile” eller”7 Life Languages” som det också kallas, är inte ett test, det är en profil som visar hur du kommunicerar mestadels och just där du befinner dig i livet idag.Life Languages är inte etiketter som sätts på människor utan erbjuder en djupgående kommunikationsanalys och innehåller många andra insiktsfulla verktyg som ger dig möjlighet att kommunicera mest effektivt från din personliga profil och med andras unika profiler.
Vi uppmuntrar dig starkt att ta profilen så snart du kan för att bli en duktig kommunikatör och för dina relationer att blomstra! Målet med Life Languages är att hjälpa människor och organisationer att nå sin fulla potential genom karaktär, kommunikation och effektivitet. Ett perfekt redskap för dig som förälder, ledare, chef och helt enkelt för ALLA i sin dagliga kommunikation med människor.

VIKTIG INFORMATION ATT LÄSA IGENOM INNAN DU GÖR DIN PROFIL:
  • Inget svar är rätt eller fel, bättre eller sämre än det andra
  • Svara alla frågor så ärligt som möjligt utan att tänka på hur någon annan skulle vilja eller förvänta sig att du skulle svara. Enbart du kommer se svaren
  • Svara på frågan baserat på hur du ser dig mestadels av tiden, i de flesta situationer och för det mesta i livet
  • Om du är osäker på ett svar, välj det svar som ligger närmast dig.
  • Fundera inte för länge på en fråga. För det mesta är ditt första intryck och tanke det som är mest rätt.
  • När du betalat får ditt resultat, läs då igenom ordentligt för att bilda dig en uppfattning om just din kommunikationsprofil.
Kostnaden för din profil är $50 (ca 480 SEK) och betalas i slutet av formuläret.
Önskar du att få din  profil uppackad tillsammans med 1h coaching är priset 
$99. Kontakta mig för detta alternativ innan du gör profilen. Det går även att får coaching som familj eller arbetslag, hör av dig för mer info.

Klicka på länken för att göra din profil: ”Jag vill göra min profil”
Att göra profilen tar ca 10-15 min.

Välkommen att kontakta mig för eventuella frågor eller bokning av föreläsning. KONTAKT

Sofia MuñozCertifierad coach