Feb 26, 2014

Those magic words...

Kan man vara förälskad i samma person hela livet?
En fråga jag själv inte kan svara på eftersom jag inte har tillräcklig erfarenhet.... men jag ställde frågan till ett vackert äldre par i söndags, i sommar firar de sin 53:e bröllopsdag. Starkt och imponerande att kunna hålla ihop så länge och fortfarande älska varandra så innerligt som de gör.
De svarade att det absolut är möjligt med livslång kärlek men att en viktig nyckel till ett lyckligt äktenskap är att ge varandra utrymme, uttrycka kärlek i ord och handling och att vara trofast mot varandra i allt. Livet är visst en dans på rosor men som alla vet har rosor små taggar... Det kan göra riktigt ont att trampa på en tagg men det går över och man lär sig att inte göra samma sak igen.

Varför ger man upp så lätt idag? Jag är säker på att man i många fall känner att man inte har något annat val än att gå skilda vägar.
Visst kan livet ibland kännas tufft när nattsömnen inte räcker till för att orka en hel dag med små barn, ekonomin går inte ihop och samvetet är tungt av alla förväntningar. Men att då stanna upp, ge varandra lite space, (för en mamma kan en sväng till Ica utan skrikande barn vara fantastiskt) eller säga de där magiska orden "jag älskar dig", "det är du och jag Babe" och bara visa att jag kommer stanna och kämpa med dig så länge vi finns på den här jorden. Det kan vara avgörande...

Livet är en dans på rosor... får jag lov?

1 comment:

 1. Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han lämnade mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. För 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel som han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: drogunduspellcaster@gmail.com
  1. Ta med din pojkvän tillbaka
  2. Ta med din man tillbaka
  3. Ta med din fru tillbaka
  4. Ta med din flickvän tillbaka
  5. Vinn lotteri
  6. Främjande på kontor
  7. hjälpa dig att bli gravid, om du letar efter livmoderns frukt
  8. Fullständig bot av någon form av sjukdom
  9. äktenskapsengagemang och så många fler.

  ReplyDelete